Tilbage til forsiden
Om Foreningen for Biodynamisk Jordbrug
Biodynamisk dyrkning
Liste over biodynamiske avlere
Her kan du købe biodynamisk
Biodynamiske produkter
Regler og kontrol
Biodynamisk forskning
Frugtbare frø
Biodynamisk såkalender
Biavl
Biodynamisk mad og vin
Materiale om foreningen
Bliv medlem af
Links til relevante hjemmesider
Søg på denne hjemmeside
Kalender

Arkiv over nyheder

Kontakt foreningen


Kalender

   
   
   
4.-5.
september
Kurser i opbygning af øget jordfrugtbarhed
Interessen for at arbejde med at opbygge jordens humusindhold og frugtbarhed er stærkt stigende blandt økologiske landmænd, og også blandt konventionelle. Det har været i fokus for biodynamikere fra begyndelsen, men også for dem er det nyt at hente i de kurser, foreningen arrangerer i år. Det sker i samarbejde med tyske specialister. Kurset varer 9 dage fordelt over 4 gange i løbet af året, og det er meget praktisk orienteret, men også teoretisk funderet. Næste modul foregår den 4. og 5. september phos Almende ApS i Løgumkloster. Læs om indholdet og tid og sted i programmet her.
Kurset er en del af foreningens projekt i 2017 for øget jordfrugtbarhed. Det er støttet af midler fra Fonden for økologisk landbrug.
   
  Online-kursus i biodynamisk landbrug
Har du praktisk erfaring med økologisk jordbrug, en uddannelse indenfor landbrug eller gartneri og lyst til at vide noget (mere) om de biodynamiske principper og metoder, så er der nu en god mulighed for et kursus via nettet. Emnerne er bl.a. gården som levende organisme, kompostering, biodynamiske præparater, dyrehold og sociale aspekter. Kurset er på engelsk. Læs mere på www.bdacollege.org.uk
   
Flere oplysninger om aktiviteterne i kommende nyhedsbreve.


Ønsker du løbende at blive informeret om foreningens aktiviteter, kan du tilmelde dig foreningens postliste her.